K!K live sessie 6 maart 2024

K!K LIVE SESSIE - High-performing teams

🗓️ 6 maart 2024
⏰ Start programma: 15:45 uur
✏️ Meld je aan via het formulier

Let op: Deze sessie is enkel fysiek bij te wonen op locatie bij VECOZO in Tilburg. Er wordt geen livestream uitgezonden.

Over deze sessie

Deze sessie is bedoeld om een dialoog te openen over enkele factoren die de parameters van zogenaamde 'High performing teams' testen, gebaseerd op ervaringen van drie Olympische Spelen.

Ook wordt er een kleine vergelijking gemaakt tussen de mindset van sportteams versus agile teams in organisaties om te laten zien waar verschillen liggen. 

Doelgroep:

Geen specifieke voorkennis nodig.

Spreker:

Marilyn Agliotti

Marilyn Agliotti is een hockeyspeelster uit Nederland, die eerder Zuid-Afrika vertegenwoordigde op de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney. 

Na haar verhuizing naar Nederland en de toekenning van een Nederlands paspoort vertegenwoordigde ze het Nederlands team. Ze maakte deel uit van het Nederlandse team dat zich kwalificeerde voor de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking en de gouden medaille won. Ze maakte ook deel uit van het Nederlandse team dat de gouden medaille won op de Olympische Zomerspelen 2012 in Londen. Ze heeft silver gewonnen bij de WK in 2010 in Argentinië en heeft twee keer goud gewonnen bij de EK’s van 2007 en 2011.

Programma


15.45 uur: Aftrap KiK-Live 
16.00 uur: Marilyn Agliotti | High-performing teams
17.15 uur: Forumdiscussie
18.00 uur: Afsluiting KiK-Live​​​​​​​