Sollicitatieprocedure

Hoe solliciteer ik?

Solliciteren gaat eenvoudig via deze website. Ga naar de Vacaturepagina en solliciteer via het sollicitatieformulier. Nadat je het sollicitatieformulier hebt verzonden, wordt je direct doorgestuurd naar een nieuwe pagina met een ontvangstbevestiging. Het is afhankelijk van de vacature binnen welk tijdsbestek je een terugkoppeling van ons krijgt, maar we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij het solliciteren ga je automatisch akkoord met ons privacy statement.

Assessment

Ben je geselecteerd voor de tweede gespreksronde? Dan ontvang je voorafgaand aan dit tweede gesprek mogelijk een uitnodiging om een assessment te maken. Dit assessment dient als input voor het gesprek. Het assessment bestaat uit online testen over voorkeur werkstijlen, loopbaanwaarden en persoonskenmerken. Uiteraard gaan we met deze gegevens vertrouwelijk om. Voor specifieke functies kunnen we een dag assessment inzetten.

Gesprekken

Het hangt van de functie af hoeveel gesprekken de procedure telt, maar het zijn er altijd twee of meer. Met wie de gesprekken plaatsvinden, laten we je vooraf weten. Wanneer zowel jij als VECOZO de juiste match zien, vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.

Opvragen referenties

Referenties vragen we enkel op bij managementfuncties. Doel hiervan is te checken of het beeld dat we van je hebben, overeenkomt met wat je in de praktijk in eerdere functies al hebt laten zien.

Diploma's en certificaten

Wanneer je gaat starten bij VECOZO in een nieuwe rol, vragen we je voor de volledigheid van je dossier relevante diploma’s en certificaten aan te leveren.  

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Veilig en betrouwbaar zijn voor ons essentiële kernwaarden. Wij vinden het daarom als organisatie belangrijk dat alle medewerkers bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overhandigen. De kosten hiervoor betaal je in eerste instantie zelf, maar kun je na start bij ons declareren.