D_Wij_zijn_VECOZO_240x240px.gif

Typisch VECOZO

Bij VECOZO werken we met plezier samen. De combinatie van IT en zorg maakt het werk bij VECOZO divers en uitdagend, binnen alle functies! Hier werken echte doeners met een gezonde dosis lef. Onze collega’s zijn trots op: het maatschappelijke doel, de focus op kwaliteit en de technische diepgang. Dat maakt VECOZO uniek.

Onze-collegas.jpg

Maak kennis met onze collega's

Nieuwsgierig wat onze collega’s doen en hoe zij hun werk ervaren?
Klik op de foto's en ze stellen zich voor.

 • Daphne van Hoof

  Daphne

  Coach Support & Administratie
 • Frank Ooms

  Frank

  Productmanager
 • Bart Michel

  Bart

  Systeem-beheerder
 • Justin van Someren

  Justin

  Functioneel beheerder
 • Kars Veltman

  Kars

  Software- ontwikkelaar
 • Kira de Jong

  Kira

  Medewerker Support & Administratie
 • Manon Henskens

  Manon

  Juridisch adviseur
 • Coach Support & Administratie

  VECOZO is altijd in beweging en in ontwikkeling

  Daphne, Coach Support & Administratie

  lees verder
  Daphne van Hoof

  Het wordt gewaardeerd als medewerkers meedenken over de ontwikkelingen binnen VECOZO. Dit maakt het voor mij een erg leuke en uitdagende organisatie waar ik met veel plezier werk.

  De afdeling Support & Administratie is het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) gebruikers van onze diensten, waaronder zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zorgaanbieders. Het is belangrijk dat we weten wat er bij hen speelt en hoe wij ze optimaal kunnen bedienen. Als coach help ik de medewerkers van Support & Administratie hierbij. Klanten waarderen het contact met ons gemiddeld met een 9.3! Daar zijn we echt trots op.

 • Productmanager

  Als productmanager ben je een bruggenbouwer

  Frank, Productmanager

  lees verder
  Frank Ooms

  Ik houd van ontwikkelen en innoveren. Dat sluit perfect aan bij mijn werk als productmanager. Als productmanager ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diensten en de continuïteit van het beheer en support. Dat doe ik met een team, bestaande uit productowners, juridisch adviseurs, Support & Administratie, functioneel beheerders, informatieanalisten, communicatieadviseur, security officer en architecten.

  VECOZO is een groeiende organisatie met een enorm groot netwerk in de zorg. Als productmanager voor onder andere de Jeugdwet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Wet Langdurige Zorg bezoek ik regelmatig gemeenten, zorgaanbieders, zorgkantoren, Vereniging Nederlandse Gemeenten en zorgverzekeraars en onderhoud ik contact met ze.

  Ik haal de behoeften en ontwikkelingen met betrekking tot onze dienstverlening bij hen op en vertaal dit met het team naar een nieuwe dienst of aanpassing op een bestaande dienst. Als productmanager ben je eigenlijk een bruggenbouwer.

 • Systeem-beheerder

  Met opleidingen blijven we nieuwe technieken de baas

  Bart, Systeem-beheerder

  lees verder
  Bart Michel

  Binnen VECOZO werken we continue aan het optimaliseren en innoveren van het technisch platform. Daardoor zijn we steeds bezig met de nieuwste technieken. Dat maakt werken bij VECOZO zo leuk!

  Ongeveer 4 jaar geleden bouwden we een eigen software defined datacenter en nu zijn we volop bezig met de cloudtransitie naar Microsoft AZURE en dit alles op basis van Infrastructure as Code (IaC). Om al deze nieuwe technieken de baas te blijven, zijn er binnen VECOZO veel opleidingsmogelijkheden. Zo blijven we als eredivisie spelers op topniveau spelen! Kortom, VECOZO biedt een hele leuke en dynamische omgeving om in te werken.

 • Functioneel beheerder

  VECOZO stimuleert haar medewerkers om zich te ontwikkelen en intern door te groeien

  Justin, Functioneel beheerder

  lees verder
  Justin van Someren

  Als functioneel beheerder ben ik een spin in het web. Ik heb contact met klanten (o.a. zorgverzekeraars, softwarepartijen en zorgaanbieders) én interne afdelingen (softwareontwikkeling, technisch applicatiebeheer en support & administratie). Mijn werkzaamheden variëren van doorontwikkeling van diensten tot ketentesten met eindgebruikers. Geen dag is hetzelfde! 

  Die diversiteit aan werkzaamheden maakt mijn werk zo uitdagend. Daarnaast zorgt de afwisseling tussen mijn werkzaamheden en (externe) overleggen voor een fijne balans. Afdeling functioneel beheer is onderdeel van de clusterteams.

  Omdat we bij VECOZO werken volgens de Agile scrum methode, werken we goed samen met de verschillende disciplines. Dit zorgt voor een snelle afstemming, omdat we elkaar regelmatig spreken en goed weten te vinden. Collega's zijn sowieso heel toegankelijk, iedereen kent elkaar. De sfeer binnen VECOZO is informeel en gezellig!

 • Software- ontwikkelaar

  Er is veel aandacht voor de bouw van kwalitatief goede software

  Kars, Software- ontwikkelaar

  lees verder
  Kars Veltman

  We stellen hoge eisen aan de software, onder andere op het gebied van veiligheid, performance en betrouwbaarheid. Dit vanwege het grote aantal gebruikers en de gegevens waarmee we werken.

  Op technisch vlak zie ik bij VECOZO dan ook mooie uitdagingen. Er is veel aandacht voor de bouw van kwalitatief goede software. We gebruiken bewezen Microsoft technieken zoals Azure, .NET core, C#, MVC, Docker, Blazor en NServiceBus. Daarnaast werken we agile (Scrum).

  Naast het bouwen van software denk ik mee over de applicatiearchitectuur binnen VECOZO. In de ontwikkelteams werken softwareontwikkelaars, testspecialisten, productontwikkelaars en informatieanalisten nauw samen. Collega’s zoeken elkaar makkelijk op. Dat merk ik ook in de samenwerking met andere teams, zoals Functioneel Beheer.

  Elk kwartaal hebben we een innovatieweek. We onderzoeken dan eigen ingebrachte ideeën of technieken om te toetsen of deze toepasbaar zijn binnen de organisatie. Dit alles maakt dat ik met veel plezier bij VECOZO werk.

 • Medewerker Support & Administratie

  Ik kan het werk goed combineren met mijn gezin

  Kira, Medewerker Support & Administratie

  lees verder
  Kira de Jong

  Dagelijks beantwoord ik vragen en behandel ik verzoeken van (nieuwe) gebruikers van onze diensten, waaronder zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zorgaanbieders.

  De laatste werkuurtjes op vrijdag staan in het teken van persoonlijke of teamontwikkeling. Erg leerzaam.

  Ik heb het naar mijn zin bij VECOZO. Ze denken mee hoe je de balans tussen werk en privé goed kunt houden. Dat vind ik erg fijn. En er is een fijne werksfeer op de afdeling. Ook buiten werktijd doe ik regelmatig iets leuks met collega’s. Zo leren we elkaar weer op een andere manier kennen.

   

 • Juridisch adviseur

  Het leukste vind ik om uitdagingen om te zetten in kansen

  Manon, Juridisch adviseur

  lees verder
  Manon Henskens

  Geen dag is hetzelfde. Die afwisseling maakt mijn functie als juridisch adviseur uitdagend. Ik geef advies binnen alle lagen van het bedrijf. Collega’s en opdrachtgevers bevragen me vaak spontaan over zowel makkelijke en praktische als complexe en (meer) theoretische onderwerpen. Bijvoorbeeld over de verwerking van persoonsgegevens of over de inhoud van een overeenkomst.

  Ook ben ik nauw betrokken bij verschillende projecten en diensten en wordt mij om advies gevraagd. Zo weet ik wat er binnen het bedrijf speelt. Daarnaast onderhoud ik de contacten en contracten met een deel van onze opdrachtgevers. Het leukste vind ik om uitdagingen om te zetten in kansen en dat altijd in samenwerking met de ketenpartners.

  Ondanks de groei van VECOZO in de afgelopen jaren, behouden we gelukkig de informele sfeer. Er staat altijd wel een collega voor je klaar die je helpt of het antwoord op je vraag weet. En de directeur en de managementleden werken gewoon tussen alle andere medewerkers op kantoor. Op vrijdag is lunchen bij de foodmarkt vaste prik. En met regelmaat darten we of spelen we een potje tafelvoetbal. Gezellig!