D_Wij_zijn_VECOZO_240x240px.gif

Typisch VECOZO

Bij VECOZO werken we met plezier samen. De combinatie van IT en zorg maakt het werk bij VECOZO divers en uitdagend, binnen alle functies! Hier werken echte doeners met een gezonde dosis lef. Onze collega’s zijn trots op: het maatschappelijke doel, de focus op kwaliteit en de technische diepgang. Dat maakt VECOZO uniek.

Onze-collegas.jpg

Maak kennis met onze collega's

Nieuwsgierig wat onze collega’s doen en hoe zij hun werk ervaren?
Klik op de foto's en ze stellen zich voor.

 • Wendy Pepers

  Wendy

  Productmanager
 • Tom van den Elshout

  Tom

  Projectmanager en vertrouwenspersoon
 • Jaap van Camp

  Jaap

  Supportmedewerker
 • Justin van Someren

  Justin

  Functioneel beheerder
 • Kars Veltman

  Kars

  Software- ontwikkelaar
 • Kira de Jong

  Kira

  Officemanager
 • Manon Henskens

  Manon

  Juridisch adviseur
 • Productmanager

  Er wordt hier gekeken naar capaciteiten, niet alleen naar diploma’s en achtergrond

  Wendy, Productmanager

  lees verder
  Wendy Pepers

  Als productmanager zorg ik ervoor dat een dienst van A tot Z goed geregeld is. Niet alleen qua softwareontwikkeling, maar ook qua onderhoud en randvoorwaardelijke zaken. Ik ben verantwoordelijk voor clusterteam Care, binnen dit clusterteam vallen de diensten binnen de domeinen Jeugdwet (Jw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en Wet langdurige zorg (Wlz). Het is een mooie functie, omdat het een combinatie is van nieuwe diensten opzetten en bestaande diensten doorontwikkelen. Ik ben dus altijd bezig met het optimaliseren voor klanten. Ik haal de behoefte op en vertaal dit door naar onze diensten.

  Elf jaar geleden ben ik bij VECOZO begonnen als juridisch adviseur. Na zes jaar wilde ik graag iets anders gaan doen, het liefst binnen VECOZO aan de businesskant. Ik kreeg de kans om stage te lopen bij de afdeling productmanagement in combinatie met mijn juridische functie. De stage beviel zo goed dat de keuze snel gemaakt was voor een overstap naar productmanagement. Geweldig natuurlijk dat me deze kans is geboden. Dat zegt veel over het bedrijf; er wordt hier gekeken naar capaciteiten, niet alleen naar diploma’s en achtergrond. Buiten VECOZO had ik deze stap waarschijnlijk niet kunnen maken. Ik ben inmiddels alweer 5 jaar werkzaam als productmanager en heb er geen seconde spijt van gehad.

  Als VECOZO zitten we in een echte niche. We zijn het enige landelijke communicatiepunt in de zorg. Dat maakt dat je met unieke producten en diensten werkt. Je zit aan zoveel tafels en met verschillende (landelijke) organisaties: je betekent echt iets in de zorg. Iedereen hier heeft het ‘VECOZO-hart’ en werkt aan hetzelfde doel: kostenbeheersing in de zorg. Het is echt een mooi bedrijf om voor te werken.

 • Projectmanager en vertrouwenspersoon

  Wat ik zo bewonder aan VECOZO is de innovatie die we op technisch gebied nastreven

  Tom, Projectmanager en vertrouwenspersoon

  lees verder
  Tom van den Elshout

  Als projectmanager werk ik samen met verschillende afdelingen en teams, ik beweeg me dus dwars door de hele organisatie en werk vooral met multidisciplinaire teams. Mijn focus ligt op de interne projecten.

  Vanwege mijn achtergrond heb ik een voorkeur voor IT-gerelateerde projecten, maar sinds een paar jaar richt ik me ook op projecten die over de bedrijfsvoering gaan. Dit maakt het uitvoeren van projecten erg uitdagend, omdat ik zowel de ‘taal’ van techneuten als van bedrijfsvoering (juristen, compliance-, risk- en security officers) moet zien te doorgronden. Daarnaast hou ik me bezig met de beveiliging van onze werkplek en het kritisch beoordelen van applicaties die we aan onze ‘gereedschapskist’ willen toevoegen.

  Wat ik zo bewonder aan VECOZO is de innovatie die we op technisch gebied nastreven. Zo werken we al een paar jaar volledig in de cloud en hebben we geen eigen datacentra meer. Ook het informele en open karakter van de organisatie spreken me aan. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen, daarom ben ik dit jaar begonnen als vertrouwenspersoon. Dat is natuurlijk een totaal andere dynamiek dan het runnen van een project, maar het geeft me een goed gevoel om collega’s die het nodig hebben een luisterend oor en een steuntje in de rug te geven.

 • Supportmedewerker

  Zij zijn goed in zorg verlenen, en ik kan hen helpen met het technische verhaal

  Jaap, Supportmedewerker

  lees verder
  Jaap van Camp

  Als supportmedewerker hou ik me bezig met het gebruikerscontact. Voornamelijk telefonisch contact, maar ook via de mail. Toen ik begon als supportmedewerker werd ik dienst voor dienst ingewerkt. Inmiddels ben ik bekend met al onze diensten en kan ik eigenlijk alle vragen van gebruikers wel beantwoorden.

  Veel mensen denken dat je als supportmedewerker de hele dag zit te bellen, zoals in een callcenter. Maar bij VECOZO krijg je veel meer kansen. Als je iets naast je reguliere werkzaamheden wil doen, zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een dagdeel mailen of administratieve werkzaamheden oppakken. Zo zorg je ervoor dat je je eigen werk interessant en gevarieerd houdt, en dat het bij je blijft passen.

  Eigenlijk is iedere dag en ieder gesprek anders. Dat maakt mijn werk leuk en zorgt voor voldoende afwisseling. Gebruikers hebben soms echt de handen in het haar, en ik kan ze dan verder helpen. Dat geeft voldoening. Zij zijn goed in zorg verlenen, en ik kan hen helpen met het technische verhaal. De rode draad in mijn carrière is dat ik mensen graag help. Mijn functie is voor mij daarom de ideale combinatie: mensen helpen, een technisch aspect én iets goeds doen voor de zorg.

  Daarnaast vind ik het werken bij VECOZO erg fijn. Iedereen staat open voor een gesprek en feedback. En de bereidwilligheid om elkaar te helpen, die is er. We weten elkaar niet alleen te vinden op het werk, maar ook daarbuiten. Samen met de personeelsvereniging organiseer ik mooie uitjes (van jeu de boulen tot barbecues en escape rooms). Op die manier leer je elkaar toch weer op een andere manier kennen. Iets dat weer handig kan zijn voor tijdens het werk.

 • Functioneel beheerder

  VECOZO stimuleert haar medewerkers om zich te ontwikkelen en intern door te groeien

  Justin, Functioneel beheerder

  lees verder
  Justin van Someren

  Als functioneel beheerder ben ik een spin in het web. Ik heb contact met klanten (o.a. zorgverzekeraars, softwarepartijen en zorgaanbieders) én interne afdelingen (softwareontwikkeling, technisch applicatiebeheer en support & administratie). Mijn werkzaamheden variëren van doorontwikkeling van diensten tot ketentesten met eindgebruikers. Geen dag is hetzelfde! 

  Die diversiteit aan werkzaamheden maakt mijn werk zo uitdagend. Daarnaast zorgt de afwisseling tussen mijn werkzaamheden en (externe) overleggen voor een fijne balans. Afdeling functioneel beheer is onderdeel van de clusterteams.

  Omdat we bij VECOZO werken volgens de Agile scrum methode, werken we goed samen met de verschillende disciplines. Dit zorgt voor een snelle afstemming, omdat we elkaar regelmatig spreken en goed weten te vinden. Collega's zijn sowieso heel toegankelijk, iedereen kent elkaar. De sfeer binnen VECOZO is informeel en gezellig!

 • Software- ontwikkelaar

  Er is veel aandacht voor de bouw van kwalitatief goede software

  Kars, Software- ontwikkelaar

  lees verder
  Kars Veltman

  We stellen hoge eisen aan de software, onder andere op het gebied van veiligheid, performance en betrouwbaarheid. Dit vanwege het grote aantal gebruikers en de gegevens waarmee we werken.

  Op technisch vlak zie ik bij VECOZO dan ook mooie uitdagingen. Er is veel aandacht voor de bouw van kwalitatief goede software. We gebruiken bewezen Microsoft technieken zoals Azure, .NET core, C#, MVC, Docker, Blazor en NServiceBus. Daarnaast werken we agile (Scrum).

  Naast het bouwen van software denk ik mee over de applicatiearchitectuur binnen VECOZO. In de ontwikkelteams werken softwareontwikkelaars, testspecialisten, productontwikkelaars en informatieanalisten nauw samen. Collega’s zoeken elkaar makkelijk op. Dat merk ik ook in de samenwerking met andere teams, zoals Functioneel Beheer.

  Elk kwartaal hebben we een innovatieweek. We onderzoeken dan eigen ingebrachte ideeën of technieken om te toetsen of deze toepasbaar zijn binnen de organisatie. Dit alles maakt dat ik met veel plezier bij VECOZO werk.

 • Officemanager

  Ik heb me nog geen dag verveeld bij VECOZO

  Kira, Officemanager

  lees verder
  Kira de Jong

  Mijn functie als officemanager is heel leuk en divers. De ene dag zit ik bij de receptie, de andere dag werk ik meer op de achtergrond. Mijn takenpakket bestaat bijvoorbeeld uit agendabeheer, plannen van evenementen, facilitaire zaken en de receptie moet natuurlijk bezet worden. Geen dag is dus hetzelfde! We werken hybride, maar voor mijn functie werk ik veel op kantoor. Dat vind ik fijn. Ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom en prettig voelen als ze bij ons binnenkomen.

  Ik werk hier ruim vijftien jaar en er is veel aandacht voor hoe het (privé) met je gaat. Door de jaren heen heb ik verschillende functies gehad: als onder andere administratief medewerker, juridisch adviseur en nu dus officemanager. Je bent hier geen nummertje, maar er wordt echt naar de mens gekeken. In mijn geval is er naar de meest passende functie gezocht voor de verschillende fases in mijn leven. De oprechte interesse die er voor elkaar is, vind ik mooi. Veel mensen met wie ik ben begonnen, zijn er nog steeds. Er zijn veel meer collega’s bij gekomen, dus je kent niet iedereen meer. Maar de manier van werken en met elkaar omgaan blijft laagdrempelig.

  We werken hard, maar hebben ook veel plezier samen. Ik vind het mooi dat we echt iets nuttigs toevoegen in de zorg. Naast mijn functie als officemanager ben ik coördinator van het goede doel. Elk jaar wordt er een goed doel gekozen en daar zetten we ons het hele jaar voor in. Het is heel fijn dat dat kan en dat je er tijd voor krijgt. Kortom: ik heb me nog geen dag verveeld bij VECOZO.

 • Juridisch adviseur

  Het leukste vind ik om uitdagingen om te zetten in kansen

  Manon, Juridisch adviseur

  lees verder
  Manon Henskens

  Geen dag is hetzelfde. Die afwisseling maakt mijn functie als juridisch adviseur uitdagend. Ik geef advies binnen alle lagen van het bedrijf. Collega’s en opdrachtgevers bevragen me vaak spontaan over zowel makkelijke en praktische als complexe en (meer) theoretische onderwerpen. Bijvoorbeeld over de verwerking van persoonsgegevens of over de inhoud van een overeenkomst.

  Ook ben ik nauw betrokken bij verschillende projecten en diensten en wordt mij om advies gevraagd. Zo weet ik wat er binnen het bedrijf speelt. Daarnaast onderhoud ik de contacten en contracten met een deel van onze opdrachtgevers. Het leukste vind ik om uitdagingen om te zetten in kansen en dat altijd in samenwerking met de ketenpartners.

  Ondanks de groei van VECOZO in de afgelopen jaren, behouden we gelukkig de informele sfeer. Er staat altijd wel een collega voor je klaar die je helpt of het antwoord op je vraag weet. En de directeur en de managementleden werken gewoon tussen alle andere medewerkers op kantoor. Op vrijdag is lunchen bij de foodmarkt vaste prik. En met regelmaat darten we of spelen we een potje tafelvoetbal. Gezellig!