E_VECOZO_zijn_wij_240x240px.gif

Communicatiepunt voor de zorg

VECOZO is hét landelijk communicatiepunt voor de zorg. Wij willen zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zorgaanbieders veilig en efficiënt laten samenwerken. Snel, eenvoudig en op elk moment. Zo verlagen we samen de administratieve lasten en kosten in de zorg. Zo zijn wij.

Over-vecozo.jpg

Over VECOZO

Veilige en betrouwbare dienstverlening vormt de basis van ons succes. Wij automatiseren en standaardiseren administratieve processen in de zorg, van contractering tot facturering. Wij hebben alle disciplines en deskundigheid in huis om bestaande diensten te optimaliseren, nieuwe diensten te ontwikkelen en zelf te beheren. Dat is bijzonder. Wij realiseren en beheren projecten hierdoor sneller en goedkoper.

Ook danken we onze goede naam aan ons brede netwerk. Daardoor kunnen wij snel inspelen op de behoeften op het gebied van digitale berichtenuitwisseling, informatiebeveiliging en technisch beheer in de zorgketen. Dit alles voor minder administratie, meer eenduidigheid en minder kosten in de Nederlandse zorg. Iedere euro die wij besparen, kunnen zorgaanbieders maximaal besteden aan zorg en preventie.

 • Goed bezig beker

  Goed bezig beker

 • Zingeving en technologie

  Ton Bogerd, directeur VECOZO: ‘‘Er komt een punt waarop er genoeg geld is voor zorg, maar niet genoeg mankracht. Dan moet je innoveren om zorg nog beheersbaarder te maken. Die innovatie gebeurt vooral digitaal. Hier komen zingeving en technologie samen.’’

  Zingeving en technologie
 • Vitaliteit

  Bij VECOZO besteden we veel aandacht aan gezond en plezierig werken.

  Vitaliteit
 • Onze kernwaarden

   

  •  Veilig en betrouwbaar

  •  Dynamisch en vooruitstrevend

  •  Klant- en resultaatgericht