C_Ben_jij_VECOZO_240x240px.gif

Laat jezelf zien en horen!

Een stage is een leuke en belangrijke voorbereiding op het werkende leven. Bij VECOZO krijg je de kans om in een team mee te draaien en werk te doen dat bij jou en je opleiding past. Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën, werkwijze en kennis. Dus, ben jij zo? Laat jezelf horen en zien!

Stages.jpg

Stages

VECOZO is een uniek bedrijf. We bouwen slimme IT-oplossingen en testen de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles voor minder administratie, meer eenduidigheid en minder kosten in de Nederlandse zorg. Zo kunnen zorgaanbieders, zoals je huisarts, fysiotherapeut of tandarts, hun tijd maximaal besteden aan zorg en preventie. En daarom zijn we trots op wat we doen!

Oud-stagiaires aan het woord

Michel 

‘De stagebegeleiding was goed, ik had een erg enthousiaste stagebegeleider. Soms had hij moeite om tijd voor me vrij te maken, maar hij deed dit wel. Als procesbewaker deed hij het ook goed. De trainingen zijn uitstekend. De stagevergoeding was goed, marktconform, en ik ontving een reiskostenvergoeding en kerstpakket. Daar was ik blij mee.’ 


Jani 

Alles was voor me geregeld. Geen gedoe met een eigen account aanmaken; ik kreeg een eigen Surface in bruikleen met alles erop en eraan. Mijn stagebegeleider had altijd tijd voor me. Vragen kon ik vrij stellen en ik kreeg ook altijd (snel) een antwoord. Daarnaast kreeg ik de vrijheid om me in te schrijven voor trainingen. De flexibele werktijden zijn superfijn en die zijn ook voor de stagiaires van toepassing. Je bent als stagiaire echt onderdeel van het team. En ja, de reiskostenvergoeding en het kerstpakket waren mooi meegenomen.’ 

 

Neem contact met ons op!

Welke opleiding volg je? Wat wil je leren? Welke uitdaging zoek je? Neem eens contact op met een van onze recruiters via recruitment@vecozo.nl. Samen bekijken we graag de mogelijkheden!

Meer weten over Vecozo?