C_Ben_jij_VECOZO_240x240px.gif

Laat jezelf zien en horen!

Een stage is een leuke en belangrijke voorbereiding op het werkende leven. Bij VECOZO krijg je de kans om in een team mee te draaien en werk te doen dat bij jou en je opleiding past. Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar jouw ideeën, werkwijze en kennis. Dus, ben jij zo? Laat jezelf horen en zien!

Stages.jpg

Stages

VECOZO is een uniek bedrijf. We bouwen slimme IT-oplossingen en testen de nieuwste ontwikkelingen. Dit alles voor minder administratie, meer eenduidigheid en minder kosten in de Nederlandse zorg. Zo kunnen zorgaanbieders, zoals je huisarts, fysiotherapeut of tandarts, hun tijd maximaal besteden aan zorg en preventie. En daarom zijn we trots op wat we doen!

De combinatie van IT en zorg maakt het werk bij VECOZO divers en uitdagend, binnen alle functies.

Oud-stagiaires aan het woord

Mario

Voor mij was het snel duidelijk dat ik stage bij VECOZO wilde lopen. Zij werken namelijk met een technologie die mij aanspreekt: het Azure platform en .NET. Ik vind dit een leuke technologie om mee te werken en om me in te verdiepen. Dat maakt het werken hier ook leuk. Het is een uitdagende omgeving waarin je met collega’s echt kunt sparren over technisch inhoudelijke dingen die zij begrijpen.

Op mijn opleiding (Informatica) heeft iedereen dezelfde kennis als ik, maar hier zit ik in een multidisciplinair team. Dat praat anders. Met een collega van de afdeling Support & Administratie moet je anders communiceren dan met een Product Owner. Dat vind ik erg interessant om mee te krijgen. Tijdens de dagelijkse stand-up hoor je met welke dingen verschillende collega’s en afdelingen te maken krijgen binnen VECOZO. Zo’n divers team met verschillende specialisten is echt een meerwaarde vind ik.

Mijn stagebegeleiding was verder goed. Ik ging zelf aan de slag met mijn opdracht. Drie keer per week had ik een voortgangsgesprek met mijn begeleider, tijdens die momenten kreeg ik tips en feedback. Zowel technisch inhoudelijk als op functioneel niveau: de eisen van de applicatie die ik bouwde. We zagen elkaar één keer per week op kantoor, de rest van de week werkte ik thuis. Dat was ik al gewend, dus vond ik geen probleem. Maar ik vond de dag samen op kantoor wel fijn. Je leert je collega’s zo beter kennen en het wandelen tijdens de lunch was natuurlijk gezellig. Naast de wekelijkse momenten op kantoor, wordt er van alles georganiseerd met collega’s. Bijvoorbeeld naar een escape room of samen uit eten.

Jani 

Alles was voor me geregeld. Geen gedoe met een eigen account aanmaken; ik kreeg een eigen Surface in bruikleen met alles erop en eraan. Mijn stagebegeleider had altijd tijd voor me. Vragen kon ik vrij stellen en ik kreeg ook altijd (snel) een antwoord. Daarnaast kreeg ik de vrijheid om me in te schrijven voor trainingen. De flexibele werktijden zijn superfijn en die zijn ook voor de stagiaires van toepassing. Je bent als stagiaire echt onderdeel van het team. En ja, de reiskostenvergoeding en het kerstpakket waren mooi meegenomen.

Michel 

De stagebegeleiding was goed, ik had een erg enthousiaste stagebegeleider. Soms had hij moeite om tijd voor me vrij te maken, maar hij deed dit wel. Als procesbewaker deed hij het ook goed. De trainingen zijn uitstekend. De stagevergoeding was goed, marktconform, en ik ontving een reiskostenvergoeding en kerstpakket. Daar was ik blij mee.’

 

Neem contact met ons op!

Welke opleiding volg je? Wat wil je leren? Welke uitdaging zoek je? Neem eens contact op met een van onze recruiters via recruitment@vecozo.nl. Samen bekijken we graag de mogelijkheden!

Meer weten over Vecozo?