E_VECOZO_zijn_wij_240x240px.gif

Welke richting kies jij?

Bij VECOZO werken we met plezier samen. Dit komt onder andere door de ‘platte’ organisatie en informele sfeer. Met activiteiten voor en door medewerkers houden we elkaar scherp, betrokken, fit en actief. We zijn altijd in beweging en in ontwikkeling. Zo zijn wij.

Ons-aanbod.jpg

Ons Aanbod

Salaris en onkostenvergoeding

Naast je salaris ontvang je jaarlijks een vaste 13e maand. Is de afstand van je huis tot aan ons kantoor meer dan 10 kilometer? Dan neem je deel aan de reiskostenregeling. Maar we stimuleren collega’s vooral om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Dit doen we onder andere met een fietsplan, inclusief een renteloze lening. Zo reis je duurzaam en groen en met fietsen blijf je fit! We doen er alles aan om een goede thuiswerkplek te faciliteren. Zo vergoeden we de aanschaf van apparatuur en meubilair, of kun je deze in bruikleen krijgen van VECOZO. Ook ontvangt elke medewerker maandelijks een thuiswerkvergoeding.

Flexibiteit en eigen keuzes

Wij vragen én bieden flexibiliteit. Om thuis of onderweg te kunnen werken bieden we je een Surface aan. Ons kantoor is van 7.00 tot 20.00 uur open voor alle medewerkers. Alleen onze collega’s van de afdeling Support & Administratie hebben vaste werktijden in verband met de openingstijden voor onze klanten. 

Om (tijdelijk) meer of minder te werken, is het mogelijk om je contract aan te laten passen of om verlofuren te verkopen of kopen. Ook is het mogelijk om met sabbatical te gaan. Wij dragen hier financieel zelfs een deel aan bij! En als je partner bevallen is, krijg je twee weken volledig betaald partnerverlof.

Werken vanuit huis

Hybride werken is het uitgangspunt bij VECOZO. We doen dit omdat we geloven dat thuiswerken bijdraagt aan het efficiënt en effectief met elkaar behalen van de goede resultaten. Het geeft ruimte voor focus en concentratie. Want minder reistijd naar je werk of naar externe afspraken levert meer tijd op voor andere zaken. En minder reisbewegingen leiden weer tot minder belasting voor het milieu. Thuiswerken draagt daarnaast ook bij aan een goede werk-privé balans, omdat medewerkers de combinatie van werk en privé meer naar eigen wens kunnen vormgeven.

Leren, innoveren en ontwikkelen

Ken jij jezelf en je talenten? Persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk en logisch. Welke richting in, op welke manier en hoe snel? Alles is bespreekbaar! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen, trainingen en cursussen die je helpen in je werk vergoeden we volledig. En je krijgt er de tijd voor. Intern bieden we de VECOZO Academy aan, gericht op persoonlijke en teamontwikkeling. We bieden trainingen, maar ook online modules aan. Het aanbod is zeer divers, van scrumtraining tot lessen mindfulness. Met behulp van kennissessies houden we onze (ICT)kennis up-to-date.

Denk of doe jij altijd net even wat anders dan anderen? Bij ons ben je geen buitenbeentje, maar een mooie aanwinst. Nieuwe ideeën zijn namelijk altijd welkom. Om innovatie extra te stimuleren, houden we ieder kwartaal een IT-innovatieweek. Tijdens deze week testen we nieuwe technologieën of verzinnen we oplossingen; niets is te gek!

Ontspanning en vitaliteit

Bij VECOZO werken we hard, maar er is ook ruimte voor ontspanning en vitaliteit. Twee keer per week worden de fruitmanden op iedere verdieping aangevuld. Kerst luiden we in met een gezellige borrel, we houden rugby- en hardloopclinics en geven lessen mindfulness. Medewerkers lopen samen de Tilburg Ten Miles, jaarlijks is er een barbecue en collega’s proberen elkaar regelmatig te verslaan tijdens een potje tafelvoetbal of darts. Op diverse ludieke manieren zamelen we geld in voor een goed maatschappelijk doel, dat ieder jaar wijzigt. Collega’s die een uitzonderlijke prestatie leveren, ontvangen de goed bezig beker. Met al deze activiteiten houden we elkaar scherp, betrokken, fit én actief.