D_Wij_zijn_VECOZO_240x240px.gif

Professionaliteit met een glimlach

Onze collega's kunnen natuurlijk het beste vertellen waarom ze besloten te solliciteren en hoe het is om bij VECOZO te werken.

Collega's aan het woord

Waarom ging jij bij VECOZO werken?  

“De inhoud van de functie trok mij aan. Het had te maken met pionierende werkzaamheden en procesinrichting. Oftewel: Het bouwen van iets nieuws. Dát vond ik interessant.”

“Ik wilde iets doen wat bijdraagt aan de maatschappij; ik heb passie voor de zorg. Daarnaast zag ik een mooi professionaliserend bedrijf. En ik heb graag toffe collega’s om me heen. Ik wist zeker dat ik mezelf hier ging ontwikkelen en een leuke tijd zou hebben.”

“VECOZO zelf. Ik had al wel door dat het een unieke partij was. En de combi ICT, juridisch en zorg. Ik kreeg ook een combifunctie aangeboden; 50% juridisch en de mogelijkheid om de functie naar eigen inzicht in te richten.”

“Ik vond het erg leuk dat ik het tweede gesprek met directe collega’s had. Dan merk je ook meteen of het klikt. Was tof!”

Hoe is de sfeer binnen VECOZO? 

“Ik vind iedereen erg benaderbaar en menselijk. Maar op momenten dat het moet, zijn we ook zakelijk. Work hard, play hard. Het is een mooie uitdaging om verder te professionaliseren en deze cultuur te behouden.”

“Professionaliteit met een glimlach. Dat vind ik wel een mooie.”

“Open cultuur, ruimte om fouten te maken. We zijn jong en enthousiast. Als ons iets bevalt, gaan we dat ook doen. Dat is misschien wat ongestructureerd, maar houdt het wel spannend. Dat enthousiasme heeft echt iets.”

‘’Als iets even niet lukt, gaat het team lekker tafelvoetballen. Dat is allemaal prima. Het helpt zelfs bij het behalen van mooie resultaten."

Wat maakt VECOZO uniek?  

‘‘De bereidheid om te investeren in technische diepgang van de producten én diensten te waarborgen zijn echt dingen die ICT’ers nergens anders zien.’’

“Het maatschappelijke belang. Met iets ‘kleins’ maken we het verschil voor alle Nederlanders. Dat is echt cool.”

“De markt, technologie, de cultuur, de positie binnen de zorgketen en het maatschappelijke nut: de Nederlandse zorg kostenbestendig en duurzaam maken.”

‘‘Wij doen ICT op eredivisieniveau.’’

Wat is reden dat je bij VECOZO blijft?

‘‘Voor mij is een groot voordeel dat ik eigenlijk continu uitgedaagd word om bij te blijven en mee te gaan met de nieuwste technieken. De organisatie biedt daar ook veel middelen voor.’’

‘‘Iedereen wil uitdagend werk, leuke projecten en knallen. Het feit dat ik daar niet anderhalf uur voor in de file hoeft te staan, weegt ook zwaar.’’

‘‘Wat VECOZO doet, heeft echt impact voor heel Nederland.’’ 

‘‘We maken de beweging naar meer transparantie. Daar sta ik volledig achter.’’