C_Ben_jij_VECOZO_240x240px.gif

Betere resultaten en meer plezier

Het is geen geheim dat medewerkers die doen waar ze goed in zijn, betere resultaten halen en met meer plezier naar hun werk gaan. Daarom zijn we flexibel en kijken we naar wat jij goed kunt en graag wilt. Daar hoort een cultuur bij waarin collega’s elkaar vooruit willen helpen. Dat is voor ons heel gewoon!

Ontwikkel je talenten!

We houden goed in de gaten of onze verwachting van jou, overeenkomt met wat jij wilt en kunt. Onder andere door de gesprekken die je voert met je leidinggevende over jouw persoonlijke resultaten en ontwikkeling. Indien nodig, zoeken we binnen VECOZO naar mogelijkheden. Deze worden ook vaak gevonden. Denk bijvoorbeeld aan een (interne) opleiding of doorstroom.

VECOZO Academy 

Dagelijks zetten we ons in voor onze missie. Wij hebben alle deskundigheid en kwaliteiten hiervoor in huis. Om op 'sterkte' te blijven of om jezelf of je team verder te ontwikkelen, bieden we de VECOZO Academy aan. Een intern trainingsprogramma dat ondersteuning kan bieden bij jouw introductie, werk en verdere loopbaan bij VECOZO. Denk hierbij aan: 

  • Het versterken van jouw kennis van (werkwijzen van) VECOZO en de omgeving waarin VECOZO werkt;
  • Het versterken van jouw eigen vitaliteit, eigen regie en persoonlijk leiderschap; 
  • Het versterken van jouw bijdrage als het gaat om effectieve communicatie, samenwerking en beïnvloeding. Dit alles om je persoonlijke én VECOZO doelen en resultaten te behalen.

PRO-gesprekken 

De continu veranderende omgeving waarin VECOZO werkt, vraagt om flexibiliteit en voortdurende ontwikkeling. Tijdens PRO-gesprekken bespreek je met je leidinggevende jouw persoonlijke resultaten (PR) en ontwikkeling (O). Talentontwikkeling staat hierbij centraal, om zo met elkaar de juiste resultaten te behalen. Goede gesprekken leveren energie op en kunnen op elk moment plaatsvinden. Gepland of gewoon, omdat het nu even nodig is.