C_Ben_jij_VECOZO_240x240px.gif

Afstudeerstage ICT-softwareontwikkeling

VECOZO is hét landelijk communicatieknooppunt voor berichtenuitwisseling in de Nederlandse zorgketen. Wij spelen een belangrijke maatschappelijke rol in het beheersen van de zorgkosten met slimme IT-systemen.

Afstudeerstage ICT-softwareontwikkeling

Over VECOZO

VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg vanaf contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten. Denk onder andere aan het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Onvoorwaardelijk geloven wij in kostenbeheersing in de zorg door administratieve lastenverlichting. Onze tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in, met hart en ziel.

Wij zoeken

Afstudeerstagiaires ICT-softwareontwikkeling

Wat wordt jouw uitdaging?

Als innovatieve organisatie met een state of the art ICT-omgeving bieden we jonge aanstormende ICT-talenten graag de ruimte hun kennis en ervaring te verbreden en te verdiepen. Wij staan altijd open voor studenten die een uitdagende en interessante afstudeeropdracht zoeken. En mocht het ons allebei goed bevallen… dan kijken we graag samen naar een traineeship (op maat gesneden) waarin jij jezelf optimaal verder kunt ontwikkelen. Schroom dus niet om contact op te nemen als jij hiernaar op zoek bent.

Wie zoeken wij?

Jij zit in je laatste jaar van de opleiding HBO-Informatica of HBO-Communicatie en Multimediadesign. Jij zoekt een afstudeeropdracht waar je veel leert op het gebied van softwareontwikkeling, security en compliance en moderne ICT-processen. Je bent analytisch, creatief en energiek.

Daarnaast vragen wij

  • Je hebt vanuit je opleiding en/of hobby ervaring met het ontwikkelen van applicaties (C# bij voorkeur)
  • Je bent meer dan gemiddeld geïnteresseerd in techniek
  • Je wilt jezelf continu ontwikkelen op het gebied van softwareontwikkeling, security, ICT-processen en zorgprocessen
  • Je wilt bij een succesvolle stage een vliegende start voor je carrière

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende afstudeerstage waar je jezelf op het gebied van professioneel development kunt ontwikkelen
  • Een stagevergoeding van € 400,-  per maand
  • Een unieke doorstroomkans richting een softwareontwikkelings-traineeship in het hartje van de zorg
  • Een informele en platte organisatie met veel ruimte voor innovatie. En organisatie waar je samenwerkt met gedreven én collegiale mensen, en geen ‘pakkencultuur’ zult treffen

Solliciteren of meer informatie?

Ben je enthousiast over afstuderen bij VECOZO? Dat is mooi! Klik op de knop ‘Solliciteren’, vul je gegevens in en upload je CV en motivatiebrief.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eva Bastings, recruiter: 06-12352109 / eva.bastings@vecozo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.