C_Ben_jij_VECOZO_240x240px.gif

Afstudeerstage Bedrijfsvoering

Zit jij in het vierde jaar van een hbo-opleiding Informatica (richting Business) of Bedrijfskundige Informatica? Zoek je een interessante afstudeerstage bij een uniek IT-bedrijf in Tilburg? Dan ben je bij VECOZO aan het goede adres! 

Afstudeerstage Bedrijfsvoering

Over VECOZO

VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Wij zijn een snelgroeiende landelijke dienstverlener op het snijvlak van zorg & ICT. Alle zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo’n 45.000 zorgaanbieders zijn bij ons aangesloten. Met slimme IT-systemen maken we voor hen het uitwisselen van administratieve gegevens zo veilig en gemakkelijk mogelijk. 

Wij zoeken

Afstudeerstagiair(e) voor de afdeling Bedrijfsvoering

Over de afdeling Bedrijfsvoering

De afdeling Bedrijfsvoering staat voor het verbinden en verbeteren van de organisatie. Het team bestaat uit zo’n 15 betrokken collega’s in disciplines zoals Projectmanagement, Project Management Ondersteuning (PMO), Business Intelligence en Functioneel Beheer AFAS. Door kaderstelling, advisering en ondersteuning zorgen zij ervoor dat VECOZO optimaal kan functioneren. De afdeling creëert inzicht op basis van feiten en borgt deze kennis. Ook worden processen bewaakt, verbeterd en efficiënter gemaakt. Kortom, een team specialisten dat de bedrijfsvoering van VECOZO naar een hoger niveau tilt.   

Over jouw opdracht

Tijdens je opleiding heb je alles geleerd over het verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van informatiesystemen, tijdens je afstudeerstage breng je deze kennis bij VECOZO in de praktijk. We bieden je de ruimte en kennis om jezelf op het gebied van Bedrijfsvoering verder te ontwikkelen. Waar liggen jouw interesses en ambities, welke klus wil je aanpakken, welk onderwerp wil je onderzoeken? We gaan graag met je in gesprek om tot een afstudeeropdracht te komen die voor beide partijen past. 

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding van € 500,-  per maand;
  • Begeleiding door een team met specialisten waar je veel van kan leren;
  • Alle ruimte voor jouw ontwikkeling;
  • Bevalt de samenwerking aan beide kanten goed, dan gaan we in gesprek over een vervolgstap;
  • Potjes tafelvoetbal en darts op hoog niveau.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een hbo-opleiding Informatica (richting Business) of Bedrijfskundige Informatica;
  • Je bent leergierig en pro-actief;
  • Je denkt graag mee en durft je mening te geven;
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. 

Solliciteren? 

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Via de knop ‘Solliciteer!’, upload je je CV en motivatiebrief.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze recruiters Eva Bastings via 06 12 35 21 09 en Chiona van Oijen via 06 43 43 47 58 of via recruitment@vecozo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt écht niet op prijs gesteld; wij pakken onze werving zelf op en zijn niet geïnteresseerd in een samenwerking met recruiters of recruitmentpartijen.